thuis in <span>sanitair</span>

thuis in sanitair

Nieuw toilet, douche of wastafel? Of liever zoveel mogelijk uitgaan van het huidige meubilair en de bestaande aansluitingen? We geven graag advies over het sanitair en alles wat ermee gemoeid gaat zoals bijvoorbeeld water-aan- en afvoer.

Verstopping?
Ook alledaagse zaken als verstoppingen in bijvoorbeeld doucheputten, gootstenen of het bad lossen wij vakkundig op. Is er haast geboden? Wij helpen zo spoedig mogelijk en ook dan geven wij vrijblijvend advies over de oorzaak en hoe we kunnen voorkomen dat het nogmaals gebeurt.

Rioolwerkzaamheden
Bij rioolwerkzaamheden kunt u denken aan het uitvoeren van reparaties, vernieuwen, het plaatsen van putjes of verleggen van leidingen en pijpen. Na het inventariseren van de situatie en wensen, bekijken we de mogelijkheden en stellen een advies op voorzien van bijkomende kosten.

Aangepast sanitair
We denken graag mee met diegenen die last hebben van fysieke ongemakken. Samen bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot aangepast sanitair. Denk hierbij aan; verhogen van het toilet of het aanbrengen van douchezittingen en het bieden van extra steun op de juiste plaats. Zodat er veilig gebruik gemaakt kan worden van alle sanitaire voorzieningen in huis.

Bij sanitaire werkzaamheden kunnen we helpen bij: