thuis in <span>gas & water</span>

thuis in gas & water

Het vervangen of uitbreiden van uw gas- of waterleiding moet altijd beginnen met het inventariseren van de plannen. Heeft u nagedacht over de toekomst? Staan er nog meer aanpassingen of uitbreidingen in de planning? Dan is het wellicht raadzaam om hier nu al rekening mee te houden, zo voorkomen we dat u op een later tijdstip tegen onnodige, extra kosten aanloopt. Mochten wij u hierin kunnen helpen of adviseren, dan doen we dat graag. We bekijken samen de wensen en mogelijkheden en indien gewenst doen wij u vrijblijvend een passend voorstel. Hierbij streven we naar veiligheid en een optimaal rendement. Na akkoord op de offerte gaan we met veel plezier voor u aan de slag èn ronden we af met een controle op werking en lekdichtheid.

Gaslekkage?
Last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, sluit dan de hoofdkraan bij de gasmeter en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen zo spoedig mogelijk. Door middel van metingen kunnen wij de leiding(en) controleren op lekdichtheid. Mocht er inderdaad lekkage zijn, dan kunnen we de leiding voor u repareren of in sommige gevallen kan het nodig zijn deze te vervangen. Uiteraard wordt de leiding opgeleverd volgens de daarvoor geldende voorschriften.

Waterleiding gesprongen?
Heeft u het vermoeden dat er ergens een waterleiding lekt? Of heeft u op een andere manier wateroverlast? Sluit dan direct de hoofdkraan af, zodat het lekken stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neem vervolgens contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Wij kunnen helpen bij:

Advies nodig of offerte aanvragen?
U kunt altijd vrijblijvend advies over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Bel of mail gerust, we horen graag van u!