thuis in <span>dakbedekking</span>

thuis in dakbedekking

Een bestaand zinken dak onderhouden of vernieuwen? We delen graag onze ervaring en kennis en komen met plezier langs om u te adviseren. Niet alleen daken, maar ook hemelwaterafvoeren en de bedekking van dakkappellen of erkers kunnen we voor u repareren of vervangen. De dakgoot en de afvoer zijn essentiƫle, maar ook kwetsbare onderdelen van het dak; het is belangrijk dat ook aan de goot en afwatering voldoende aandacht besteed wordt.
We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak, zinken bekleding of het repareren of vernieuwen van EPDM-bekleding, we leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Heeft u advies nodig? Bel of mail gerust!

Lood en zink
Lood wordt gebruikt om waterdichte overgangen en aansluitingen te maken tussen bijvoorbeeld schoorsteen en dak, dakkapel en dak of plat dak met gevel, doordat lood en zink zich goed laten bewerken is het geschikt voor allerlei dakvormen. Zink en lood is onder andere geschikt voor:

Nieuwe dakbedekking, onderhoud of renovatie
Bij nieuwe aanleg van dakbedekking, of het verhelpen van lekkage in een bestaande situatie, bekijken we de situatie ter plaatse en bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden. In geval van lekkage bekijken we mogelijke oorzaken en hoe we deze het beste kunnen verhelpen. Vervolgens brengen we de kosten in kaart, welke we samen met u bespreken. Na uw akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag om de dakbedekking te vernieuwen of het probleem te verhelpen.

Afvoer van hemelwater
Nieuwe installatie van hemelwaterafvoer, vervangen of renoveren? We helpen graag met het realiseren van een goede hemelwaterafvoer. Op het gebied van uitlopen en vergaarbakken zijn er ook diverse mogelijkheden en oplossingen. Wilt u strak en modern, of juist een monumentaal aanzicht? Het kan allemaal! Samen bekijken welke optie voor uw woning het beste en het mooiste is. Zo hebben wij bijvoorbeeld op verzoek van de klant een dakgoot van monumenten zink gemaakt. We adviseren u graag over de mogelijkheden en maken wij voor u een passende aanbieding. Kom gerust bij ons langs, of vul onderstaand formulier alvast voor ons in.

Ik wil meer informatie